Hypnotherapie Amsterdam 
Lucia Paz-Hernández  

 

Therapie

 

Referenties

 
 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Door middel van een hypnotische trance (dat is een gerichte aandacht naar binnen), leer je onbewuste bronnen te activeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nadat je je verhaal hebt gedaan stel ik een behandelplan op.

 

q

Haar warme persoonlijkheid inspireert vertrouwen en tegelijkertijd is haar hulpverlening uitermate professioneel en gericht op de situatie waarin je je bevindt. - Carmen H.

 
     THERAPIE      REFERENTIES  

Met welke psychische klachten ga je naar Hypnotherapie Amsterdam?

Je kunt bij me terecht met alle klachten en vragen
Dat zeg ik zo stellig omdat ik uit ervaring weet dat veel mensen te lang rondjes draaien om het besluit contact op te nemen met een hypnotherapeut. Één van de redenen om het besluit uit te stellen is dat je denkt dat jouw vraag niet past bij de therapeut. Daarmee doe je jezelf onrecht. En dat is zonde.

Je kunt ook echt met al je vragen en klachten bij me terecht. Ik hoor altijd graag je verhaal en help je hoe dan ook verder. En onthoud: je hoeft niet meteen in behandeling als je een keertje langsgaat!

Alles van het innerlijk
In de praktijk in Amsterdam behandel ik alle klachten en vragen die te maken hebben met je innerlijk. Dat kan heel specifiek zijn: angstklachten, een trauma of bijvoorbeeld rouw en verliesverwerking. Maar het kan ook algemener zijn. Bijvoorbeeld dat je het gevoel hebt vast te zitten in je eigen leven, of vragen die je hebt over een zinvolle invulling van jouw leven.

Bijna iedereen heeft in zijn of haar leven een paar momenten waarop alles bij elkaar lijkt te komen. Momenten waarop je helemaal op jezelf wordt teruggeworpen en je om je heen kijkt en jezelf niet meer kunt vinden. Het zijn gevoelens van onmacht, ontspoord te zijn en moeilijk in het leven kunnen staan.

Ook klachten als negatief over jezelf denken, of problemen met het veranderen van levensfase kun je goed behandelen met een hypnotherapeut.

Ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal. Naar wat jou hier op mijn website bracht. Ik kan je vast en zeker verder helpen.

Ook goed om te weten
Het kan zijn dat ik je niet persoonlijk kan helpen - bijvoorbeeld omdat je problemen een diepgaande langdurige psychologisch specialistische begeleiding - nodig heeft. Of omdat ik niet helemaal bekend ben met je problematiek. Ook dan ben ik er voor je. Ik help je op weg, wijs je door en sta je bij in je zoektocht naar de juiste behandelaar.

Meer weten?
Een klacht typeren in een omschrijving, of een lijst symptomen is niet alleen lastig, je kunt ook makkelijk de verkeerde conclusies trekken. Het is heel waarschijnlijk dat je nergens op mijn site precies de klachtomschrijving vindt die bij jouw gevoelens past. Misschien wel een aantal, maar niet helemaal.

Het beste kan ik je helpen als je mij belt of mailt naar Hypnotherapie Amsterdam - Lucía Paz-Hernández.

Dan kun jij precies vertellen hoe het zit en kan ik je een genuanceerd beeld schetsen van wat er aan de hand is en wat je kunt doen.

Lucia Paz Hernandez

Hypnotherapie Amsterdam

  CONTACT

 

Lid van:

logo nbvh

Lid van:

RBCZ 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

  Lid van:
Psychologen Nederland