Hypnotherapie Amsterdam 
Lucia Paz-Hernández  

 

Therapie

 

Referenties

 
 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Door middel van een hypnotische trance (dat is een gerichte aandacht naar binnen), leer je onbewuste bronnen te activeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nadat je je verhaal hebt gedaan stel ik een behandelplan op.

 

q

Haar warme persoonlijkheid inspireert vertrouwen en tegelijkertijd is haar hulpverlening uitermate professioneel en gericht op de situatie waarin je je bevindt. - Carmen H.

 
     THERAPIE      REFERENTIES  

Somberheid en depressie therapie bij Hypnotherapie Amsterdam

Je wereld wordt steeds kleiner
Er ligt een grijze waas over de wereld. Er klinkt een doffe klank over alles. In je hoofd dreunen de radartjes een bekend riedeltje van sombere gedachten. Om je heen lijkt de wereld elke dag een stapje verder weg. Zelfs wie je zo dierbaar is kun je niet echt meer zien.

Mensen om je heen proberen je te bereiken. Of beter: probeerden. Veel vrienden haakten al eerder af. Hun goedbedoelde opbeurende woorden zonken weg in de gracht van somber drijfzand dat om je opgetrokken lijkt. Begrijp mij goed, het is niet zo dat je dit wilt, dat je het leuk vindt - in tegendeel.

Je wilt wel, maar kunt niet
Die somberheid is een wolk die uitdijt en alles wat het aanraakt wordt futloos, zonder energie. Je kunt er met je hoofd best bij, bij de zonnige kant van het leven. Maar verder dan rationeel beredeneren kom je niet. Je hart heeft al haar glans verloren.

De redenen van somberheid zijn net zo veelzijdig als dat er mensen zijn. Bij sommige mensen kun je de reden precies aanwijzen. Één gebeurtenis, of één fase in hun leven stak de meewarige vlam van somberheid aan. Bij andere mensen is het wat minder duidelijk, er is niet echt een ‘reden’, het ‘is gewoon zo’.

Hulp bij depressie

Er is licht in jou
In de behandeling concentreren we ons in de eerste plaats op het vinden van licht en energie. Alhoewel je je het nu misschien niet voor kunt stellen, er is licht en er is energie. Niet van buitenaf, maar van binnenin. 
Ik leer je praktische methoden om jezelf te helpen en verdiepen we de kennis en de ervaring van jezelf te zijn. Dat is belangrijk, want de somberheid is ook ‘iets’ en als dat wegvalt, moet er wel iets anders voor in de plaats komen, anders is de kans op terugval erg groot.

Meer weten over somberheid en behandeling?
Herken je jezelf of heb je een vraag? Bel of mail Lucía Paz-Hernández van Hypnotherapie Amsterdam voor een afspraak.

Lucia Paz Hernandez

Hypnotherapie Amsterdam

  CONTACT

 

Lid van:

logo nbvh

Lid van:

RBCZ 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

  Lid van:
Psychologen Nederland