Hypnotherapie Amsterdam 
Lucia Paz-Hernández  

 

Therapie

 

Referenties

 
 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Door middel van een hypnotische trance (dat is een gerichte aandacht naar binnen), leer je onbewuste bronnen te activeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nadat je je verhaal hebt gedaan stel ik een behandelplan op.

 

q

Haar warme persoonlijkheid inspireert vertrouwen en tegelijkertijd is haar hulpverlening uitermate professioneel en gericht op de situatie waarin je je bevindt. - Carmen H.

 
     THERAPIE      REFERENTIES  

Werken aan je angstklachten met Lucía Paz-Hernández

Weten betekent niks
Je weet eigenlijk niet meer hoe het begonnen is. Je herinnert je je leven voor de angst nog maar nauwelijks. En het vreemde is; je wéét wel dat het niet ‘redelijk’ is en je wéét wel dat je je niet druk hoeft te maken. Maar de angst is een kooi.

Kooi van vrijheid?
Jouw angst is een heel dubbele kooi. Aan de ene kant geeft het je veiligheid, rust en houd het je hoofd in orde. Aan de andere kant ontneemt de angst je hele delen van je leven. Misschien is het al zover dat je ingrijpende beslissingen hebt genomen, dat je werk er onder lijdt, je vriendschappen, je relatie.

Bang zijn
Angsten zijn ingedeeld in verschillende soorten. De angst verschilt bij de ene soort niet van de ander. Het is vooral de richting van de angst. Zo heb je een angstbeeld waarbij je niet precies bang bent voor één ding, maar dat je overweldigt wordt door zorgen. Om alles. Een ander angstbeeld gaat gepaard met dwanghandelingen waarmee je je angst kunt ‘bezweren’: zes keer de knop van de deur omdraaien als je je huis uit gaat, dwangmatig poetsen en zo meer. En als laatste de angst voor iets. Een dier, ding of situatie. Er zijn net zoveel fobieën als er dingen, dieren en situaties zijn.

Angstklachten behandeling

Van binnen
In praktijk Amsterdam help ik je met hypnotherapie je angst te overwinnen. In de regel gaan we wat dieper dan alleen de angst die aan de oppervlakte speelt te bestrijden. Achter de angst gaat een wereld van jou schuil die de moeite waard is beter te leren kennen. Patronen, mechanismen van denken en voelen die je misschien in de weg zitten. Maar ook delen van jezelf die juist heel waardevol kunnen zijn ook buiten je angst.

Het belangrijkste nu is dat je niet te lang wacht. Zolang je in de kooi van angst zit, staat je leven een beetje stil. En dat is zonde.

Heb je vragen over angst klachten?
Neem dan even een kijkje op het angst forum: www.angstpsychologen.nl.
Je kunt hier anoniem je angst vraag stellen, deze worden gratis beantwoord door ervaren psychologen, waaronder ik zelf.

Praat er over
Herken je jezelf en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag? Bel dan voor een afspraak of stuur even een mail naar praktijk Hypnotherapie Amsterdam ter attentie van Lucía Paz-Hernández.

Lucia Paz Hernandez

Hypnotherapie Amsterdam

  CONTACT

 

Lid van:

logo nbvh

Lid van:

RBCZ 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

  Lid van:
Psychologen Nederland