Hypnotherapie Amsterdam 
Lucia Paz-Hernández  

 

Therapie

 

Referenties

 
 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Door middel van een hypnotische trance (dat is een gerichte aandacht naar binnen), leer je onbewuste bronnen te activeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nadat je je verhaal hebt gedaan stel ik een behandelplan op.

 

q

Haar warme persoonlijkheid inspireert vertrouwen en tegelijkertijd is haar hulpverlening uitermate professioneel en gericht op de situatie waarin je je bevindt. - Carmen H.

 
     THERAPIE      REFERENTIES  

Stress en burnout therapie bij Hypnotherapie Amsterdam

Je lichaam zegt: stop
Het zijn zo’n beetje de meest voorkomende klachten. En het gevolg van jarenlange, chronische overbelasting van jezelf. Je lichaam vertelt je wat jij jezelf blijkbaar niet kon vertellen: stop. En die roep tot halt is niet zonder gevolgen. Er is geen middenweg. Stop is stop.

Een kans
Iedereen die in een burn-out beland ziet zich geconfronteerd met een zware periode in diens leven. De meeste mensen die terugkijken op een burn-out, herkennen de noodzaak en zien het als een moment in hun leven waarop ze de kans kregen te groeien, een mooier en voller leven te leven.

De burn-out zet het op scherp: je moet nu de vragen aan die je al die tijd ontweek, je moet nu de belangrijke onderwerpen behandelen, je moet inzien waar je jezelf tekort deed. In de meeste gevallen is er veel meer aan de hand dan alleen ‘heel veel werk’. Het werk gaf ook geen voldoening meer, je deed niet meer wat je belangrijk vond. Maar ook je leven naast je werk heeft alles met je burn-out te maken.

Jouw lichaam geeft je een kans jezelf te verdiepen, beter te leren kennen en te ontwikkelen. Nu is het aan jou om de tijd, aandacht en zorg te vinden die je verdient.

Herkenning van klachten
Wees het voor. Misschien heb je nu nog geen burnout, maar herken je wel een aantal van de klachten die ik omschrijf. Misschien maak je je zorgen.

Neem contact op
In dat geval wil ik je dringend verzoeken te bellen of mailen met Hypnotherapie Amsterdam - Lucía Paz-Hernández.

Lucia Paz Hernandez

Hypnotherapie Amsterdam

  CONTACT

 

Lid van:

logo nbvh

Lid van:

RBCZ 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

  Lid van:
Psychologen Nederland