Hypnotherapie Amsterdam 
Lucia Paz-Hernández  

 

Therapie

 

Referenties

 
 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Door middel van een hypnotische trance (dat is een gerichte aandacht naar binnen), leer je onbewuste bronnen te activeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nadat je je verhaal hebt gedaan stel ik een behandelplan op.

 

q

Haar warme persoonlijkheid inspireert vertrouwen en tegelijkertijd is haar hulpverlening uitermate professioneel en gericht op de situatie waarin je je bevindt. - Carmen H.

 
     THERAPIE      REFERENTIES  

Klacht over de therapie van Hypnotherapie Amsterdam?

Het Nederlands Instituut van hypnotherapeuten
Het welzijn van mijn cliënten gaat mij boven alles. Ik hecht er belang aan dat mijn praktijk niet alleen naar mijn standaard zorgvuldig en zorgzaam werkt, maar ook naar een algemene standaard. Vandaar dat ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) - met en via hen bewaak ik de normen, waarden en kwaliteit van mijn werk.

Een klacht over mij of de behandeling?
Nu kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Ik hoop dat je dat met mij wilt delen. Dan kunnen we er wellicht nog samen uitkomen. Mocht je dat niet willen, of mochten we er samen niet uit kunnen komen. Dan kun je terecht bij de NBVH. Op deze site van vindt je alle gegevens.

Direct een brief sturen kan ook:
NBVH t.a.v. Klachtencommissie
Postbus 86
4000 AB Tiel

Mijn registratienummer is: 06021R.

Onduidelijk? Meer weten?
Wil je meer weten over de NBVH, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over jezelf? Bel mij of stuur even een mail naar praktijk hypnotherapie Amsterdam ter attentie van Lucía Paz-Hernández. Ik help je graag.

Lucia Paz Hernandez

Hypnotherapie Amsterdam

  CONTACT

 

Lid van:

logo nbvh

Lid van:

RBCZ 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

  Lid van:
Psychologen Nederland