Hypnotherapie Amsterdam 
Lucia Paz-Hernández  

 

Therapie

 

Referenties

 
 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Door middel van een hypnotische trance (dat is een gerichte aandacht naar binnen), leer je onbewuste bronnen te activeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nadat je je verhaal hebt gedaan stel ik een behandelplan op.

 

q

Haar warme persoonlijkheid inspireert vertrouwen en tegelijkertijd is haar hulpverlening uitermate professioneel en gericht op de situatie waarin je je bevindt. - Carmen H.

 
     THERAPIE      REFERENTIES  

Over mijLucia Paz Hernandez

Het begint in Venezuela
Daar ben ik geboren en ontwikkelde zich ook mijn voorliefde voor het menselijk innerlijk. Ik studeerde dan ook psychologie. Moet ik wel bij zeggen dat de keuze niet helemaal vanzelfsprekend was: naast mijn interesse in mensen was ik óók geïnteresseerd in technologie. Pas later, bij neurofeedback en hypnose kwamen die twee fascinaties bij elkaar. Maar ik loop op de zaken vooruit.

Werken in de ICT
Na mijn afstuderen kwam ik in het bedrijfsleven terecht. Het technische bedrijfsleven: Adobe, Compaq, Hewlett Packard.

International management functies
In die periode ontwikkelde ik vooral mijn vaardigheden en kennis om mensen maximaal van hun mogelijkheden gebruik te laten maken. Ik vond en vind dat een fascinerend onderwerp. Ik was goed in mijn vak, maakte carrière. Toen kreeg ik een auto-ongeluk.

Een ‘wonderbaarlijke’ genezing
Er was veel mis na het ongeluk. Na allerlei onderzoek, behandelingen, oefeningen gaven de doctoren me te kennen dat het een voldongen feit was. Ik accepteerde het en probeerde zo goed en kwaad als het ging verder te leven.

Tot ik in aanraking kwam met hypnotherapie. Samen met een begeleider zette ik een eigen herstelprogramma op, gebaseerd op hypnose en Neurofeedback. Het resultaat is verbluffend. Ik voel en beweeg me beter dan ooit tevoren. Toen was het duidelijk voor me, wat ik met mijn leven wilde doen.

In de studiebanken
Ik ging opnieuw in opleiding. Onder meer hypnotherapie, Neurofeedback. En ik bleef in opleiding. Tot op de dag van vandaag. Ik vind het belangrijk voor mijn cliënten en interessant voor mezelf.

Vakkundig én met hart
De reden dat ik mijn werk doe is omdat het bij mij past. Ik hoor bij mensen. Ik voel mij goed als ik iemand verder kan helpen. Ik ben erg gemotiveerd om met hypnotherapie te werken, omdat ik uit ervaring weet hoe krachtig de methode is. Ik hoop je er meer over te kunnen vertellen in een persoonlijk gesprek.

Lucia

Neem contact met ons op
Heb je nog vragen of wil je meer over mij weten? Bel ons gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in naar Hypnotherapie Amsterdam, Lucía Paz-Hernández.

Lucia Paz Hernandez

Hypnotherapie Amsterdam

  CONTACT

 

Lid van:

logo nbvh

Lid van:

RBCZ 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

  Lid van:
Psychologen Nederland