Hypnotherapie Amsterdam 
Lucia Paz-Hernández  

 

Therapie

 

Referenties

 
 

Hypnotherapie is een kortdurende vorm van psychotherapie. Door middel van een hypnotische trance (dat is een gerichte aandacht naar binnen), leer je onbewuste bronnen te activeren.

Hoe gaat het precies in zijn werk? Nadat je je verhaal hebt gedaan stel ik een behandelplan op.

 

q

Haar warme persoonlijkheid inspireert vertrouwen en tegelijkertijd is haar hulpverlening uitermate professioneel en gericht op de situatie waarin je je bevindt. - Carmen H.

 
     THERAPIE      REFERENTIES  

Ervaringen van clienten bij Hypnotherapie Amsterdam

Cliënten schreven over hun ervaringen bij mij:

Ik kwam bij Lucia met angstklachten die mij al een tijd dwarszaten. Haar aanpak was professioneel én warm, vanaf de eerste sessie vertrouwde ik haar. Wat plezierig is, is hoe ze precies uitlegt volgens welke methoden ze werkt en de stappen die ze met mij wilde zetten.
Michelle M.

Drie maanden geleden kwam ik bij Lucia. Ik had angsten met betrekking tot de geboorte van mijn kind. Lucia hielp mij met zelf-hypnose-technieken die me over mijn angst heen hielpen zodat ik me kon concentreren op de geboorte van mijn kind. Ik kan het iedereen aanraden. Zeker bij Lucia, haar aanpak is betrokken, vakkundig en met een goed gevoel voor humor.
Beatriz M.

Lucia heeft mij door een moeilijke tijd in mijn leven geholpen. En nu helpt ze mij vorm en inhoud aan mijn leven te geven. Haar warme persoonlijkheid inspireert vertrouwen en tegelijkertijd is haar hulpverlening uitermate professioneel en gericht op de situatie waarin je je bevindt.
Carmen H.

Lucia Paz Hernandez

Hypnotherapie Amsterdam

  CONTACT

 

Lid van:

logo nbvh

Lid van:

RBCZ 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

  Lid van:
Psychologen Nederland